Wednesday, October 26, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Aieyn nak JOIN KEMPEN nihh tau , klau ad yg nak JOIN jugak , klik dkt banner tuhh .
 
Mesti anda tertanya-tanya, macam mana nak tingkatkan jumlah followers dengan hanya menyertai KEMPEN ini.InsyaAllah follower anda akan bertambah dari masa ke masa tidak terhad dalam tempoh KEMPEN ini sahaja, Jadi, lagi ramai yang menyertai KEMPEN ini, lagi ramailah followers blog anda. Barulah namanya tingkatkan jumlah followers sambil saling bantu-membantu sesama blogger.
Kesannya, anda tidak akan rugi  apa-apa kerana ianya juga percuma dan mudah (Entry, Banner, Ayat menarik, Komen),  malah followers anda juga akan bertambah. Jom la sertai KEMPEN ini selagi masa masih ada Ingat! 
Anda tidak akan rugi malah keuntungan yang anda akan dapat pasti berbaloi. InsyaAllah
mari ramairamai join kempen ini untuk meningkatkan followers anda :)
Tempoh masa kempen : 
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

27 comments:

  1. tak paham. macamane nak berkempen?

    ReplyDelete
  2. @Amyezaswift nak join ke ?
    klau nak , klik dkt banner tuhh ,
    lps tuhh baca syarat-2 dkt blog tuhh oke ?
    inform me back if takk fhm lagi :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  4. Salam,dri kmpen yg sama..
    Done fllow U! fllow me..^_^

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  5. taraaaaa..singgah sini salam ziarah tuan belog.jom berkempen :)

    ReplyDelete
  6. CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

    ReplyDelete
  7. to fahz and nina..
    oke nanti Aieyn follow blik k
    tp slow2 tau sbb internet pun slow2 jugakk , heeee hrp sbor !

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama follow sini

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  10. hye...ida dr segmen yg sm jg...dtg n follow cn
    naty singgah blog ida jg ya...keep in touch ^_^

    ReplyDelete
  11. okeoke , dh follow balik semua :D

    ReplyDelete
  12. salam...singgah sini dr segmen yg sama..salam perkenalan =]

    ReplyDelete
  13. Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  14. Hi.. Saya da follow awk..harap dpt follow & like fanpage & blog sy.. Dari kempen yg sama..

    Kalau nk shopping batik online pon bole.Cantik2 tau! :) di www.alkhattabbatik.blogspot.com

    TQ.

    ReplyDelete
  15. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  16. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  17. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  18. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg sama .^^)
    dh follow awak, & salam kenal (^^,
    singgah2 la ke blog sy jugak hkey ^^)
    http://farahizyan.blogspot.com/
    tqsm.daa~ (",)

    ReplyDelete
  19. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg sama .^^)
    dh follow awak, & salam kenal (^^,
    singgah2 la ke blog sy jugak hkey ^^)
    http://farahizyan.blogspot.com/
    tqsm.daa~ (",)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  21. hye!! follow sini...
    eiqa dari kempen yg sama...

    http://ctrie.blogspot.com

    jom follow2...

    ReplyDelete
  22. Salam ziarah perdana,

    Bertemu untuk mengeratkan persaudaraan :) Salam perkenalan berutus senyuman.

    http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    dan

    http://kolejhayat.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    Follow yea, mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan bersama.

    jaga diri, hiasi peribadi.

    ReplyDelete
  23. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.