Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Kak Lyssa Kate : Tujuan Segemen Ini diadakan adalah untuk mengeratkan lagi hubungan antara bloggers - bloggers yang ada di dunia ini termasuk lah di Asia Tenggara , Asia Timur dan Asia Selatan ! haha. Okeyy . than Klik Banner untuk join jugak k !

Jawapan bagi soalan yg ditanya oleh Kak Lyssa :
1.Mengenai latar belakang Aieyn ? nama Aieyn , umo 15 tahun , trikh lahir 27 July , ank yg ke 3 drpda 4 org , ada 2org abg / 1org adk perempuan :D , suka warna putih , sayangg dkt coca & cola Aieyn [my rabbit] !

2.Act Aieyn buadd belog tertarik dgn artis , mcm Elyana , Zahiril Adzim , Farid Kamil , Zed Zaidi , Yana Samsudin , Hanis Zalikha , Nurul Elfira Loy , sbb tuhh la Aieyn buadd blog sbb nak kenal mereka hehehe !

3.They all lh yg menarik Aieyn untuk ceburkaan diri dlm dunia blog nihh *heeeee
*Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! (Jangan Tunggu Lama - Lama !)

17 comments:

  1. dari segmen yg sama

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  3. hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...hye dari segmen yang sama...segmen cik lyssa~~

    http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. Salam,sya dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..^_^
    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  6. Aieyn akn follow balik tp slow2 ea ,
    sbb internet slow sgt skrg nihh :D
    tp Aieyn akn follow jugak
    don't you worry :)

    ReplyDelete
  7. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  8. aii..
    salam pkenalan..
    cik yana singgah sini..
    dari segmen yg sme..
    jejalan laa kt blog cik yana yee..

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  10. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  11. Datang sini nak kenal2 rakan blogger..follow u
    Happy blogging...:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  12. okey Aieyn akn follow balikk
    klau terlpas pndang sila inform blik ea dkt Aieyn

    ReplyDelete
  13. walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  14. marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.